2021. 06. 18. 19:53:34   
Navigáció
Facebook
Szívultrahang Atlasz
Klinikai vizsgálatok

        A Meditoll Kft.  magánorvosi egészségügyi szolgáltatás mellett orvostudományi kutatást is végez.
       A szervezet multicentrikus fázis III. vizsgálatokba történõ betegbeválasztással, a paciensek gondozásával, a betegvizitek GCP irányelvek szerint történõ lebonyolításával, dokumentálásával, az események jelentésével foglalkozik a nemzetközi etikai és tudományos követelménynek megfelelõen.
       A vizsgálatok lefolytatásához, hatékony, magas színvonalú elvégzéséhez a Meditoll Kft. mint "site manager organization - SMO" belgyógyászati, kardiológiai profilú magánrendelõt üzemeltet, mely a vizsgálatokba bevont betegek további gondozását is térítésmentesen elvégzi.
       Hosszú távon a klinikai vizsgálatokban jártas szakembergárda, valamint a megfelelõ beteganyaggal rendelkezõ családorvosi és kórházi hálózat kialakítására törekszünk.
       Minden klinikai vizsgálatot, melyben cégünk részt vesz szakmai-etikai véleményével támogat az Egészségügyi Tudományos Tanács Klinikai Farmakológiai Etikai Bizottsága, valamint az Országos Gyógyszerészeti Intézet engedélyez.
       Célunk, hogy betegeink, a biztonságosságot szem elõtt tartva új kezelési lehetõségekhez, újonnan fejlesztett, gyógyszertárakban még nem kapható gyógyszerekhez juthassak, ezáltal potenciálisan jobb életkilátásokat, jobb életminõséget érjenek el.
       A vizsgálatok lefolytatása során az ICH GCP irányelvei szerint a betegek szempontjából egyénileg mérlegeljük a várható kockázatot, valamint elõnyöket, és a beteget csak akkor vonjuk be a klinikai vizsgálatba, ha a várható elõny meghaladja a vállalt kockázatot. Cégünk elvei értelmében a vizsgálatokba történõ beválasztásnál a vizsgált személyek jogai, biztonsága és jóléte a legfontosabb szempont.

 

 Dr. Kiss Krisztián

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztrált?
Regisztráció

Elfelejtette a jelszavát?
új jelszó kérése

Copyright © 2011


  Generálási idõ: 1.31 másodperc

735,100 egyedi látogató  
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.